Wielen en onderdelen

Extra kruiwagenwiel kopen? Wij hebben een breed assortiment aan reserve kruiwagenbanden en -wielen. Daarnaast bieden wij uiteraard ook allerlei andere reserveonderdelen aan. Zo verkopen wij onder andere onderstellen of handvatten voor uw kruiwagen. Ook verkopen wij niet alleen kruiwagen buitenbanden maar ook binnenbanden. Ga nu voor al uw kruiwagenonderdelen naar Fouragehandel Bus!

  • Beste kwaliteit
  • Alle onderdelen op één plek
  • Vaak binnen 3 dagen in huis!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kruiwagenwiel kopen

Kruiwagenwiel kopen? Het wiel is het onderdeel dat vaak als eerste vervangen moet worden. Wij verkopen daarom dan ook een breed assortiment van verschillende kruiwagenbanden. Uiteraard hebben wij ook een oplossing voor een lekke band. Met een nieuwe binnenband in de kruiwagen kan uw kruiwagen er weer tegenaan!

Binnenband kruiwagen

Een kruiwagen met een lekke band is niet meer fijn om mee te werken. Het lopen en draaien met de kruiwagen wordt namelijk een stuk moeilijker. Gelukkig bieden wij verschillende nieuwe binnenbanden aan. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een anti-lek wiel uit ons aanbod van kruiwagenonderdelen. Een anti-lek wiel bestaat uit massief rubber en heeft geen binnenband. Met onze anti-lek wielen heeft u nooit meer last van een lekke band!

Handvatten kruiwagen

Naast een kruiwagenwiel krijgen de handvatten van een kruiwagen het ook zwaar te verduren. Al dat gesjouw laat zijn sporen achter en op een gegeven moment moeten ze vervangen worden. Gelukkig hebben wij verschillende kleuren, maten en materialen handvatten voor de kruiwagen. Koop uw nieuwe kruiwagenonderdelen bij Fouragehandel Bus!