Drinkflessen en emmers

Het is ontzettend belangrijk dat lammetjes in hun eerste levensuren goed voeding krijgen en hierna natuurlijk ook. Helaas kunnen lammetjes dit niet altijd bij hun moeder krijgen doordat er bijvoorbeeld geen plek meer voor ze is bij moeder schaap. Dan moet u het als boer natuurlijk anders oplossen en dus op een andere manier voeding toedienen. Bij Fouragehandel Bus hebben we verschillende drinkflessen en emmers om uw lammetjes alsnog goed te voeden, neem snel een kijkje!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lammerenfles

Een lammerenfles is ideaal als u een of een klein aantal lammeren moet bijvoeren. Met een lamdrinkfles weet u namelijk precies welk lammetje hoeveel drinkt en zo kunt u dit strak controleren én bijhouden. In onze webshop vindt u de volgende verschillende lammerenflessen:

  • Lamdrinkfles Anti-Vac plexiglas 0.5 liter
  • Lammerensonde
  • Lammerenfles 1 liter
  • Lammerenfles 0.5 liter

Bij Fouragehandel Bus is dus altijd wel te vinden wat u zoekt, bestel daarom nu snel & voordelig in onze webshop!

Lammerenemmer

Met een lammerenemmer kunt u ongelooflijk snel en makkelijk een groep lammetjes tegelijk voeden, wij bieden namelijk twee verschillende lammerenemmers aan:

  • Lammerenemmer voor 5 lammeren
  • Lammerenemmer voor 6 lammeren

Een lammerenemmer is een emmer met onderaan een aantal spenen bevestigd, door deze spenen kunnen er dus 5 of 6 lammetjes tegelijk voeding ontvangen vanuit de lammerenemmer. Voor drinkflessen en emmers van hoge kwaliteit koopt u bij Fouragehandel Bus!