Scharen, messen en tangen

Scharen, messen en tangen zijn een groot onderdeel zijn van uw bijdrage aan de gezondheid van uw schapen en geiten. Met deze tools verzorgt u de vacht of poten van uw schapen en geiten op de juiste manier waardoor uw dieren een gezond leven leiden. Bestel snel & voordelig scharen, messen en tangen bij Fouragehandel Bus.

  • Schapenwolschaar
  • Schapenhoefschaar
  • Schapenpootmesje
  • Paragontang
  • En meer..
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bijknippen met uw schapenwolschaar

Een schapenwolschaar is altijd handig voor tijdens het scheren van uw schapen. Tijdens het scheren is het belangrijk dat u niet in de huid van uw schaap snijdt met de messen. Met een schapenwolschaar kunt u iets nauwkeuriger bijknippen op de plekken waar dit lastig is met een schapenscheermachine. Bestel snel uw schapenwolschaar in onze webshop!

Schapenhoefschaar kopen

Tijdens het hoef bekappen van uw schapen is een schapenhoefschaar natuurlijk erg belangrijk. Met de schaar bewerkt u snel en gemakkelijk de hoeven van uw dieren waardoor deze weer gezond rond kunnen wandelen door uw stal of wei. Een schapenhoefschaar kopen doet u bij Fouragehandel Bus

Nauwkeurig werken met een schapenpootmesje

Met een schapenpootmesje kunt u tijdens het hoef bekappen de laatste stukken nauwkeurig afwerken, met een schaar is dit namelijk gevaarlijker en moeilijker. Met de schapenpootmesjes van Fouragehandel Bus zorgt u voor een veilige en nette afwerking van uw schapenpoten

Paragontang kopen

Met een paragontang brengt u snel en gemakkelijk paragonringen aan, bestel daarom nu uw paragontang bij ons in de webshop!