Disposables

De disposables van Fouragehandel Bus zijn ideaal voor het boerenleven. Ze zijn van goede kwaliteit en we verkopen ze voor een lage prijs. Met onze disposables kunt u uw vee onderzoeken met de onderzoekshandschoenen, of zorgen dat uw kleding niet nat en vies wordt.  met de wegwerp overalls. Bij Fouragehandel Bus vindt u het wegwerpartikel wat u zoekt, zodat u aan de slag kan! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn disposables?

Disposables zijn wegwerpartikelen, artikelen die u dus één keer of één bepaalde gebruiksperiode gebruikt. Na het gebruiken van deze artikelen gooit u ze vaak weg. We raden dan ook af om disposables vaker of langer te gebruiken omdat het artikelen zijn die na gebruik vies worden of zijn. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor het onderzoeken van een koe. De handschoen die u hiervoor gebruikt is hierna natuurlijk vies, en kan niet meer gebruikt worden. 

Welke disposables?

Bij Fouragehandel bus bieden wij verschillende wegwerpartikelen aan die geschikt zijn voor het boerenleven, dit zijn ze: 

  • Wegwerpoverall 
  • Wegwerphandschoenen 
  • Onderzoekshandschoenen 
  • Nitril handschoenen 
  • Latex handschoenen 
  • Haarmutsen/haarnetjes 
  • Wegwerplaarzen 
  • Wegwerpschoenen 
  • En meer.. 

Wegwerp overall kopen

Onze wegwerp overall zit lekker doordat er in de mouwen, pijpen en capuchon een elastiek is aangebracht. Zo past de wegwerp overall goed en sluit hij goed af. Onze wegwerp overall is ideaal om uzelf te beschermen tegen stofdeeltjes. Ook werkt hij goed als u een overall nodig heeft die erg vies mag en dus kan worden. Koop nu een wegwerpoverall van hoge kwaliteit en voor een lage prijs bij Fouragehandel Bus! 

Onderzoekshandschoenen kopen

Onderzoekshandschoenen zijn wegwerphandschoenen met een langere mouw. Deze zijn te gebruiken om onderzoeken uit te voeren bij uw dieren. Door de lange mouw zorgt u er voor dat uw andere kleren niet vies worden. Ook bieden wij een onderzoekshandschoenen met schouderstuk aan. Deze doet u aan als een soort t-shirt, dit zorgt voor extra bevestiging van de handschoen aan uw lichaam. Koop uw onderzoekshandschoenen van de beste kwaliteit nu bij Fouragehandel Bus! 

Latex handschoenen kopen

Onze latex handschoenen zijn van hoge kwaliteit en zitten lekker. Ze zijn licht gepoederd en niet steriel. Dit zijn fijne wegwerphandschoenen om eenmalig te gebruiken. Ze bieden ook een goede bescherming tegen de overdracht van bacteriën en virussen. Koop nu hier uw latex handschoenen voor een lage prijs! 

Nitril handschoenen kopen

De nitril handschoenen van Fouragehandel Bus zijn gemaakt van een synthetisch rubber, nitril handschoenen worden dan ook vaak gebruikt door mensen met een latex-allergie. Door dat nitirl handschoenen gemaakt zijn van synthetisch rubber zijn ze ook geschikt om meerdere malen te gebruiken, en u hoeft ze dus minder snel weg te gooien. Bestel nu onze nitril handschoenen! 

Haarnetjes kopen

Een haarnetje is ideaal om te gebruiken voor als er geen haar van uw hoofd mag vallen tijdens uw bezigheid. Bij Fouragehandel Bus bestelt u snel, gemakkelijk en goedkoop uw haarnetjes! 

Wegwerplaarzen & wegwerpschoenen

Wegwerplaarzen en wegwerpschoenen zijn handig voor als u bezoek krijgt óf zelf naar binnen gaat in uw nette ruimtes die niet vies mogen worden. Met deze disposables zorgt u voor een schone ‘zak’ om uw schoen of laars zodat de ondergrond niet vies wordt. Koop snel en gemakkelijk uw wegwerplaarzen en wegwerpschoenen bij Fouragehandel Bus!