Gelaatsbescherming

Gelaatsbescherming kan erg belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens een klus. Het is natuurlijk van belang dat u op een zo’n veilig mogelijke manier werkt. Wij bieden verschillende beschermingsproducten aan die de veiligheid bevorderen. Met de bescherming van Fouragehandel Bus werkt u veilig en effectief!  

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat voor gelaatsbescherming bieden wij?

Bij Fouragehandel Bus verkopen wij deze producten voor gelaatsbescherming:

  • Veiligheidshelm/bouwhelm
  • Oordoppen tegen geluid
  • Koptelefoon tegen geluid
  • Stofmaskers
  • Gehoorkappen
  • Koptelefoon met radio
  • Hygiëne-sets voor koptelefoons
  • En meer…

Veiligheidshelm kopen

De veiligheidshelm, misschien ook wel beter bekend als een bouwhelm. Met de veiligheidshelmen van Fouragehandel Bus zorgt u voor een goede bescherming van uw hoofd en schedel. De bouwhelmen zijn gemaakt van een stevig materiaal, namelijk polyethyleen. Onze veiligheidshelmen voldoen aan de veiligheidseisen en zijn daarom uitermate geschikt voor uw klus. Koop nu uw bouwhelm bij Fouragehandel Bus voor een lage prijs!

Oordoppen tegen geluid kopen

Bij Fouragehandel Bus koopt u nu handige oordoppen die bestendig zijn tegen hard geluid. Zo voorkomt u gehoorschade en irritante harde geluiden tijdens uw werk. Onze oordoppen tegen geluid zijn aan elkaar bevestigd met een koord, zodat u ze gemakkelijk bij u houdt en dus niet kwijtraakt. Ook kunt u ze hierdoor even om uw nek hangen of in uw zak toen zonder ze snel kwijt te raken. Verder zijn onze oordoppen gemaakt van een flexibel materiaal, waardoor de oordoppen zich aanpassen op de vorm van uw oren en u geen last krijgt van uw oren. Koop nu snel deze handige oordoppen bij Fouragehandel Bus!

Koptelefoon tegen geluid kopen

Bij Fouragehandel Bus verkopen we een aantal verschillende gehoorkappen, deze koptelefoons zijn uitermate geschikt voor tijdens een klus met harde geluiden. De koptelefoons zitten comfortabel door een gehele afsluiting om het oor heen. Met deze oorkleppen werkt u fijn door zonder ook maar enige last te hebben van het geluid. Ook kunt u geen pijn in uw oren krijgen door bijvoorbeeld dopjes die in uw oor zitten. Nu snel & voordelig te verkrijgen!

Koptelefoon met radio kopen

We snappen dat u graag muziek wil luisteren of iets wil horen tijdens het werken, maar door onze geluidsdichte koptelefoons of oordoppen hoort u natuurlijk helemaal niks meer! Daarom hebben wij ook oorkappen met radio in ons assortiment. Met deze koptelefoon hoort u alleen wat u wilt horen! U heeft geen last meer van het geluid van buiten af, maar kunt luisteren naar de radio tijdens uw klus. In ons assortiment hebben wij Peltor koptelefoons met radio en Kerbl koptelefoons met radio. Twee hooggewaardeerde merken van hoge kwaliteit! De oorkappen met radio zijn nu voor de laagste prijs beschikbaar bij Fouragehandel Bus!

Stofmasker kopen

Bent u bezig met sloopwerk of een ander stoffig klusje? Met de stofmaskers van Fouragehandel Bus heeft u in ieder geval geen last van het stof! Dit gaat niet alleen het werkplezier ten goede, maar ook uw gezondheid! Het inademen van stof de gehele dag is natuurlijk hartstikke slecht voor u en uw longen. Met de handige en goedkope stofmaskers van Fouragehandel Bus is dit verleden tijd. Koop ze nu snel en voordelig!

Hygiëne-sets koptelefoon

Het kan voorkomen dat de oorkleppen van uw koptelefoon eens in de zoveel tijd vies worden. Met de hygiëne-sets van Fouragehandel Bus kunt u deze makkelijk vervangen en aan de slag gaan met schone oorkleppen! Bestel ze snel!