Hoeden en Petten

De hoeden en petten van Fouragehandel Bus zijn geschikt om te dragen tijdens het werk. Ze hebben de juiste pasvorm en zitten perfect op uw hoofd. De hoeden en petten zijn van hoge kwaliteit en ze zijn beschikbaar in verschillende soorten & maten. De verschillende soorten petten en hoeden die wij aanbieden zijn:

  • Werkpetten
  • Platte petten
  • Hoeden
  • Strohoeden
  • En meer..
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Werkpet kopen

Onze werkpetten zijn van hoge kwaliteit en hebben een goede pasvorm. Deze petten zijn ideaal voor bijvoorbeeld zonnige dagen, wanneer de zon fel schijnt. Met onze petten heeft u geen last meer van die fel schijnende zon in uw ogen en hoeft u zich geen zorgen te maken over dat u verbrand. Deze pet tegen de zon biedt voor de wintermaanden juist weer warmte, zo hoeft u het nooit té koud te hebben. Onze werkpetten zijn makkelijk in maat verstelbaar doormiddel van een klittenband aan de achterkant, zo past de pet u altijd. Koop daarom een werkpet bij Fouragehandel Bus!

Hoed kopen

Onze hoeden zijn ook perfect om te gebruiken tijdens het werken. Ook kunt u onze stijlvolle hoeden gewoon in uw vrije tijd dragen. De hoeden zitten fijn en kunnen in verschillende maten besteld worden, zodat u altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. Koop nu uw hoed bij Fouragehandel Bus! 

Strohoed kopen

Een strohoed is het ideale hoofddeksel voor de zonnige dagen. Hij is licht, luchtig, zit fijn en natuurlijk zonwerend. Door het lichte en luchtige materiaal weert u de zon en werkt de hoed tegelijkertijd verkoelend. Een strohoed is daarom extra fijn om te dragen voor als u in de zomer bezig gaat in de tuin, gaat wandelen of gewoon lekker aan het zonnen bent. Een strohoed kopen is dus een slimme keus als u een luchtig, fijn passend en zonwerend hoofddeksel zoekt. Koop nu uw strohoed bij Fouragehandel Bus!

Platte pet kopen

Een platte pet, misschien ook wel bekend als ‘Engelse pet’ of ‘flat cap’. Bij anderen staan deze petten misschien meer bekend als een ‘oude mannen pet’. Onze platte petten zijn stijlvol maar authentiek. De platte pet kan voor bijna alle gelegenheden gedragen worden. Hij kan gebruikt worden tijdens het werken, maar ook worden ze steeds populairder om in uw vrije tijd te dragen. Waar u hem ook voor wilt gebruiken, een platte pet kopen doet u bij Fouragehandel Bus!

Welke maat pet of hoed heb ik nodig?

Het is ontzettend belangrijk dat een pet of hoed goed past. Is de pet te groot zakt deze  u voor de ogen, is de pet te klein zit het onprettig en kan het zorgen voor hoofdpijn. Petten van Fouragehandel Bus zijn handig verstelbaar doormiddel van  klittenband. Onze hoeden zijn beschikbaar in verschillende maten, van maat 55 tot aan maat 61.  Hoe komt u erachter welke maat u nodig heeft? Dat doet u door de omtrek van uw hoofd te meten, het aantal centimeters gemeten is dan uw maat.