Klompen

Klompen kopen doet u voordelig en snel bij Fouragehandel Bus. Ons aanbod bestaat uit een groot aantal soorten en merken waardoor wij de voor u geschikte klomp altijd op voorraad hebben. Houten klompen, kunststofklompen  of zelfs klomppantoffels koopt u bij Fouragehandel Bus! De merken klompen die wij aanbieden zijn:

  • Sika klompen
  • Strovels klompen
  • Gevavi klompen
  • Simson klompen
  • En meer..
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Houten klompen kopen

Wij bieden  veel verschillende Peppel klompen aan, dit zijn houten klompen die geschikt zijn voor werk óf voor vrije tijd. Deze houten klompen zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, zwart en blauw. Ook kunt u deze klompen met een Groningse of Friese vlag bestellen. Uw gewilde houten klomp koopt u dus bij Fouragehandel Bus!

Kunststof klompen kopen

De kunststof klomp wordt steeds populairder en kan breed ingezet worden. Een kunststof klomp is geschikt voor werk op de boerderij, op de trekker maar kan ook gedragen worden in bijvoorbeeld de zorg. Wij bieden veel verschillende soorten en merken kunststof klompen aan, een paar kunststof klompen kopen die geschikt zijn voor u  doet u bij Fouragehandel Bus!

Sika klompen kopen

Sika klompen zijn wereldwijd een erg bekend klompenmerk. De Deense klompen staan bekend om een lange levensduur en zijn van hoge kwaliteit. De kunststof  klompen hebben een fijne pasvorm en zijn dus ideaal om een hele dag op te werken, Sika klompen kopen doet u bij Fouragehandel Bus!

Strovels klompen

De Zweedse Strovels klompen zijn een hooggewaardeerd klompenmerk. De slogan van het merk luidt: “Strovels, De kracht van het gemak” en is veelzeggend over deze klomp. De klomp gaat gemakkelijk aan en zit erg comfortabel. Het is een fijne set klompen om op te werken en geeft goede ondersteuning aan de voet. Bij Fouragehandel Bus kunt u de beste Strovels klompen kopen , en dat ook nog eens voor de laagste prijs van Nederland.

Gevavi klompen

Gevavi klompen zorgen voor veiligheid en kwaliteit.  ze kunststof klompen zijn warm, licht en kunnen tegen een stootje. Ze zitten comfortabel en zijn ideaal voor welke klus of baan dan ook! Klompen van Gevavi zijn dus breed inzetbaar. Gevavi klompen kopen kan snel en eenvoudig bij Fouragehandel Bus!

Klompen met stalen neus kopen

Werk op de boerderij of waar dan ook kan gevaarlijk zijn, met een klomp met stalen neus vermijdt u een aantal risico’s en zorgt u voor een veilige werkomgeving. Als uw vee onverhoopt op uw voeten gaat staan of u laat een zwaar voorwerp op uw tenen vallen zorgt de stalen neus voor bescherming van uw voet. Zonder stalen neus loopt u risico op ernstig letsel aan uw voeten wanneer bijvoorbeeld uw vee hier op staat.  Koop daarom uw klompen met stalen neus bij Fouragehandel Bus!        

Klomppantoffels kopen      

De klomppantoffels, heerlijk voor als u juist even klaar bent met werken en wilt relaxen. De heerlijke zachte en warme klomppantoffels van Fouragehandel Bus zorgen ervoor dat u er warmpjes bijzit , ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn ideaal voor uw rustmoment na of tussen het werken door. Klomppantoffels kopen doet u bij Fouragehandel Bus!