Reflecterende Kleding

Reflecterende kleding, het kan erg belangrijk zijn. Dit soort kleding kunt u goed gebruiken wanneer u op plekken aan het werk bent waar u goed te zien moet zijn. Als u bijvoorbeeld in het donker aan het werk bent is reflecterende kleding erg belangrijk. Ook kunt u het goed gebruiken als u vlak naast de weg bezig bent, waar het belangrijk is dat langskomende automobilisten of anderen u goed zien. Het is dus altijd goed om thuis een reflecterend kledingstuk te hebben liggen voor situaties als deze, voor een ander en voor uw veiligheid.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Veiligheidskleding

De reflecterende kleding wordt ook wel veiligheidskleding genoemd, wat logisch is. De veiligheidskleding biedt nou eenmaal een stukje extra veiligheid doordat u goed te zien bent wanneer u dit draagt. Bij Fouragehandel Bus hebben we veel verschillende veiligheidskleding, zowel voor in de wintermaanden als in de zomermaanden. Zo zorgen we samen voor uw veiligheid! Benieuwd wat we hebben? Denk aan:

  • Veiligheidsjassen
  • Veiligheidsoveralls
  • Veiligheidsshirts
  • Veiligheidsjacks
  • Veiligheidsbroeken
  • En meer..

Goed zichtbaar met een veiligheidsjas

Een veiligheidsjas valt direct op, het zijn vaak wat groot uitgevallen jassen die de persoon die ze draagt erg goed uitlicht. Deze jassen zijn gevoerd met een zachte stof waardoor ze ook nog eens lekker zitten. Als u goed zichtbaar wilt zijn is een veiligheidsjas van Fouragehandel Bus een must, bestel er nu een in onze webshop!

Bescherming en zichtbaarheid met een veiligheidsoverall

Een veiligheidsoverall heeft een dubbele functie, waar hij net als andere overalls uw onderkleding beschermt tegen vuil, zand en andere viezigheden bent u natuurlijk ook nog eens goed zichtbaar. De veiligheidsoverall is daarom ideaal voor en klus waar u vies bij kunt worden. Denk aan hekkelen met een sloothekkel bij de kant van de weg, hierbij zorgt een veiligheidsoverall voor bescherming en zichtbaarheid. Bestel er nu een voor de scherpste prijs bij Fouragehandel Bus!

Iets frisser met een veiligheidsshirt

Vaak is veiligheidskleding dikke kleding wat veel warmte biedt, in de zomer heeft u hier natuurlijk geen behoefte aan. Een veiligheidsshirt is dan de perfecte uitkomst. Een lekker zittend shirt wat goede zichtbaarheid biedt, ideaal. Voor een veiligheidsshirt van hoge kwaliteit besteld u er nu een in onze webshop!