T-shirts en overhemden

Tijdens het werken is een goed t-shirt, overhemd of blouse fijn om te hebben. Kleding moet tijdens het werk natuurlijk lekker zitten, de juiste warmte bieden en bewegingsvrijheid geven. De werkkleding van Fouragehandel Bus biedt dat, stuk voor stuk! In ons assortiment hebben wij:

  • Storvik blouses
  • Storvik overhemden
  • B&c t-shirts
  • Santino polo shirts
  • En meer..
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Storvik blouses & Storvik overhemden

Een blouse of een overhemd van Storvik is van hoge kwaliteit en daarom top voor uw werk maar óók voor in uw vrije tijd! De Storvik blouses en Storvik overhemden zijn voor 100% gemaakt van katoen en hebben een perfecte pasvorm. Ze geven veel bewegingsvrijheid waardoor ze ideaal zijn voor tijdens het werk of vrije tijd. Bestel daarom snel & voordelig een Storvik blouse of Storvik overhemd bij Fouragehandel Bus!

Storvik thermo blouse

Een Storvik thermo blouse is ideaal voor in de wat koudere maanden. Deze thermo blouse biedt ontzettend veel warmte én bewegingsvrijheid. Het thermohemd is met fleece gevoerd en heeft een hoge kraag. Dit zorgt voor warmte, draagcomfort en vrijheid. Bestel snel uw Storvik thermo blouse in onze webshop!

B&C shirts

De B&C t-shirts van Fouragehandel Bus zijn van hoge kwaliteit en hebben een goede pasvorm. Dit zorgt voor een mooie aansluiting. Ze zijn beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. Bij Fouragehandel Bus bieden we de B&C t-shirts aan voor de scherpste prijzen.

Santino polo

Onze nette Santino polo’s zijn ideaal voor het werk. Bij het dragen van deze polo heeft u een nette uitstraling tijdens het werk. Ook zitten ze heerlijk doordat ze met enzymen en siliconen zijn gewassen, dat zorgt voor een zachter oppervlakte. De Santino polo shirts zijn van hoge kwaliteit en in onze webshop vindt u ze voor de laagste prijzen!