Werkhandschoenen

Kwalitatief goede werkhandschoenen nodig voor tijdens uw werk? Wij van Fouragehandel Bus bieden een ontzettend breed assortiment aan met verschillende soorten handschoenen van allerlei topmerken. Voor elke klus zijn er geschikte werkhandschoenen te vinden die zorgen voor een fijne en comfortabele werkervaring. Koop nu uw werkhandschoenen bij Fouragehandel Bus! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Werkhandschoenen kopen

De werkhandschoenen van Fouragehandel Bus zijn er in alle soorten & maten en zijn van hoge kwaliteit! De verschillend soorten handschoenen zorgen voor een top ervaring. Snel geleverd en hoge kwaliteit is de standaard voor de werkhandschoenen van Fouragehandel Bus, koop ze nu! 

Lashandschoenen

De lashandschoenen van Fouragehandel Bus zijn natuurlijk ideaal voor bij het lassen. De lashandschoenen zijn gemaakt van splitleder en zijn gevoerd met molton, zo kunt u bij het gebruik van deze lashandschoenen veilig lassen. De lashandschoen zijn verkrijgbaar in 1 maat, omdat ze altijd passen. Voor een veilige en comfortabele laservaring koopt u uw lashandschoenen bij Fouragehandel Bus. 

Waterdichte handschoenen

De waterdichte handschoenen van Fouragehandel Bus zijn ideaal voor uw natte klussen in bijvoorbeeld de tuin. De waterdichte handschoenen zijn gemaakt van polyester en katoen en beschikken over een coating die zorgt voor een goede grip in zowel natte als droge omstandigheden. De waterdichtheid is een fijne bijkomstigheid wanneer u natuurlijk geen natte en koude handen wilt krijgen tijdens uw klus. Bestel daarom nu waterdichte handschoenen van hoge kwaliteit voor een lage prijs. 

Thermohandschoenen

Tijdens de wintermaanden kan het buiten werken snel koud worden, en uw ledematen en dus uw handen hebben hier vaak het snelst last van. Deze zijn blootgesteld aan de kou en ook uw lichaam zal deze onderdelen als laatste verwarmen. Met de thermohandschoenen van Fouragehandel Bus zorgt u ervoor dat uw handen lekker warm blijven, en u comfortabel door kunt werken. Bestel nu uw thermohandschoenen bij Fouragehandel Bus! 

Kinderhandschoenen

Binnen ons brede werkhandschoenenassortiment bieden wij ook kinderhandschoenen aan. Deze zijn geschikt voor allerlei verschillende klussen maar ook voor het spelen in bijvoorbeeld de tuin. De kinderhandschoenen zijn van hoge kwaliteit, waterafstotend en passen perfect dankzij het elastische materiaal. Koop nu uw kinderhandschoenen! 

Griphandschoenen

Heeft u een klus waarbij u extra grip nodig heeft? Met de grip handschoenen van Fouragehandel Bus heeft u natuurlijk extra grip en maakt u uw klus een stuk gemakkelijker. Bestel snel de grip handschoenen voor een snelle en juiste afhandeling van uw klus! 

Merken werkhandschoenen

Binnen ons brede assortiment werkhandschoenen bieden wij natuurlijk veel verschillende merken aan, de merken binnen ons assortiment zijn: 

  • Keron werkhandschoenen 
  • Showa werkhandschoenen 
  • Prevent werkhandschoenen 
  • Garden Care werkhandschoenen 
  • Gardena werkhandschoenen 
  • En meer... 

Bestel nu snel de werkhandschoenen van de allerbest merken bij Fouragehandel Bus!