Winterkleding

In de koude maanden is het soms niet fijn om buiten te werken. Koude temperaturen, regenval of andere weersomstandigheden zorgen voor een koud, nat en onprettige werkervaring. Ook voor de gezondheid is dit niet bevorderend. U zelf goed aankleden is dan van belang, gelukkig hebben wij bij Fouragehandel Bus allerlei winterkleding om uw lichaam en ledematen te beschermen tegen de kou, regen en wind. Bestel snel & voordelig uw winterkleding in onze webshop! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fleece kleding 

Binnen ons assortiment hebben we verschillende fleece kledingstukken die geschikt zijn voor werk in de winter. Zo hebben we, onder andere: 

  • Fleece muts 
  • Fleece handschoenen 
  • Fleece hoofdband 

Fleece is gemaakt van polyester en is uitgevonden als lichtgewicht vervanger van wol en houdt u bij fris weer, lekker warm. Fleece mutsen of fleece handschoenen zijn dus ideaal om u warm te houden tijdens de koude maanden. Door het lichte gewicht van fleece kunt u in alle vrijheid doorwerken, maar dan zonder het koud te krijgen! 

Lekker warm met uw werkmutsen 

In de wintermaanden is het belangrijk dat u uw hoofd er goed bij houdt, met een werkmuts van Fouragehandel Bus is dat geen probleem. Warm houdende mutsen die lekker zitten en uw hoofd en oren beschermen tegen de kou. Wat voor soort mutsen wij in ons assortiment hebben? 

  • Fleece muts 
  • Commandomuts 
  • Noorse muts 
  • Pilotenmuts 
  • En meer.. 

Genoeg keuze dus. Ook voor een kwalitatieve werkmuts gaat u naar Fouragehandel Bus!  

Thermo ondergoed 

Een onderlaag onder uw kleding die strak zit aangesloten is ontzettend belangrijk om uw lichaam goed op temperatuur te houden. De thermokleding van Fouragehandel Bus is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is vochtregulerend wat snel droogt en licht aanvoelt. Het belangrijkste van ons thermo ondergoed is natuurlijk dat het u ontzettend lekker warm houdt. De thermokleding is beschikbaar in de maten: S, M, L, XL, XXL en XXXL. Bestel snel & voordelig uw thermo ondergoed in onze webshop!