Paardrij zweep kopen

Bij het paardrijden of trainen is een zweep een handig gereedschap om het paard aan te sporen en/of te corrigeren. Wij verkopen goede kwaliteit paardenzwepen voor de verschillende takken van de sport. Een rijzweep kopen was nog nooit zo makkelijk want wij hebben een breed aanbod zodat wij altijd hebben wat u zoekt. Onze zwepen zijn gemaakt van het hoge kwaliteit fiberglas zodat onze zwepen superlang meegaan en fijn in gebruik zijn. Een paardrij zweep koopt u bij Fouragehandel Bus!

  • Snelle levering, 1-3 werkdagen
  • Ruitershop én paardenshop in één
  • Geweldige klantenservice

9 Producten

Vaste prijs
Eerder besteld

Zweephouder kunststof

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Springzweep fiberglas 65 cm met handje

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Springzweep fiberglas 65 cm

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Rijzweep fiberglas 90cm met polslus

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Longeerzweep fiberglas 180cm 1-delig

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Longeerzweep fiberglas 180cm 2-delig

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Dressuurzweep fiberglas 120cm

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Dressuurzweep fiberglas 90cm

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Welke soort paardrij zweep koop ik?

Bij het uitkiezen van een paardenzweep voor een paard of pony is het van belang goed na te denken waarvoor de zweep gebruikt gaat worden. Wij bieden 4 soorten zwepen aan:

·       Standaard rijzweep

Door een rijzweep te kopen bent u verzekerd van een goede allround zweep die zeker ook voor beginners zeer makkelijk te gebruiken is. Een rijzweep voor een kind is dan ook aan te raden  maar daarnaast kan het ook gebruikt door ervaren ruiters.

·       Springzweep

Een springzweep is korter dan de andere paardrij zwepen en is zoals de naam al zegt zeer geschikt voor het springen met uw paard. Wij bieden springzwepen aan in verschillende soorten zodat onze zwepen altijd passen voor ieder invidueel persoon.

·       Dressuurzweep

De dressuur zweep lengte is langer dan de rijzweep en springzweep, namelijk wel tot 100 cm of 120 cm lang! Doordat ze dun en licht zijn kan er het paard met meer finesse gestuurd worden. De maximale lengte van de zweep bij wedstrijden is 110 cm maar bij het trainen kan een langere zweep zeer handig zijn. De dressuurzwepen dienen gebruikt door ervaren ruiters.

·       Longeerzweep

Wij hebben ook longeerzwepen in ons assortiment die samen met onze andere longeerspullen een perfecte combinatie vormen om uw paard op de beste manier te trainen. Een longeerzweep is een lange zweep (180 cm) om paarden hun houding te corrigeren tijdens het longeren. Zo wordt uw paardt zo goed mogelijk voorbereid op het berijden.

Een zweephouder voor elke soort zweep

Ook hebben wij een zweephouder in ons aanbod dat tot wel 11 zwepen kan bewaren! Deze zweephouder is van de beste kwaliteit en kan makkelijk aan de muur bevestigd worden door de 4 voorgeboorde gaten.

De beste paardrij zwepen bij Fouragehandel Bus

Wij verkopen echt de allerbeste kwaliteit zwepen voor paarden en dat is te zien aan de materialen. Onze zwepen zijn namelijk vervaardigt uit fiberglas dat zeer sterk en licht is. Daarnaast is het omvlochten met nylon waardoor de zweep op zijn best werkt. De goede kwaliteit is daarintegen niet te zien in onze superlage prijzen en dat krijgen wij voor elkaar door groot in te kopen en zonder tussenstops direct aan huis te leveren. Zo kunt u voor een zachte prijs de beste paardrij zwepen bemachtigen.

Als u ook nog andere paarden- of ruiterartikelen zoekt bent u op onze website natuurlijk ook op de goede plek. Wij verkopen namelijk ook paardendekens en -borstels en natuurlijk ook paardrijkleding voor de ruiter zelf. Check het uit via ons menu of zoek wat u wilt in onze zoekbalk.