Stalkruiwagen kopen

Stalkruiwagens

De allerbeste manier om stalstrooisel of ruwvoer naar de goede plek te brengen is natuurlijk met een stalkruiwagen. Zo’n stalkruiwagen of mestkruiwagen heeft een groot volume speciaal voor gebruik in de stal of op de boerderij. Met onze Hummer en Fort stalkruiwagens heeft u een keuze uit een brede selectie kruiwagens van verschillende merken en in verschillende maten. Zo kunt u voor elke klus een kruiwagen vinden die past bij wat u nodig heeft.

  • Jarenlange ervaring in fourage
  • Gratis levering vanaf €200,-
  • Goedkope kruiwagens
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een stalkruiwagen kopen?

Een stalkruiwagen is speciaal gemaakt voor grotere hoeveelheden hooi, stro of andere fourage producten. De inhoud van de bak is daardoor groot, zo hebben we stalkruiwagens van 160 liter tot wel 500 liter aan inhoud. Daarnaast zijn onze mestkruiwagens zeer stabiel en sterk doordat ze zijn gemaakt van sterke materialen. Voor de echte grote speciale kiepkruiwagens zitten er zelfs 2 wielen onder de kruiwagen voor extra stabiliteit. Met deze kruiwagens met dubbele wielen kunt u de lading makkelijk weer ergens op de grond kiepen.

Wij verkopen ook elektrische kruiwagens voor als er echt veel gelopen moet worden.

Mestkruiwagen kopen

Een mestkruiwagen is vaak hetzelfde als een stalkruiwagen. Door bijvoorbeeld een kruiwagen met dubbele wielen wordt het grote volume toch makkelijk te vervoeren. Koop daarom nu direct een stalkruiwagen bij Fouragehandel Bus!