CowCleaner Swing Koeborstel

Vaste prijs afspraak voor u

U heeft dit product eerder besteld

CowCleaner Swing Koeborstel

De roterende pendelveeborstel, met verticaal model, geeft de kans aan koeien om extra aandacht te besteden aan de verzorging van de vacht.

Voor € 45.- thuisbezorgd, gratis verzending vanaf €295,-

Veilig betalen
Deskundig en persoonlijk advies
Levertijden 1 - 3 werkdagen

Omschrijving

De roterende pendelveeborstel, met verticaal model, geeft de kans aan koeien om extra aandacht te besteden aan de verzorging van de vacht.
De voordelen van de roterende pendelveeborstel zijn divers. Namelijk:
• De borstel kan alle richtingen 70° wentelen. Door dit grote bereik van de borstel kan de koe zowel zijn rug, het hoofd als het achterwerk grondig borstelen.
• De uitzonderlijke verticale ophanging zorgt er ook voor dat de borstel de volledige flanken van de koe kan bereiken. De koeien zullen zich hierdoor comfortabeler voelen.
• De koeien kunnen de haren niet platduwen omdat de borstel steeds bij elke opstart automatisch de andere richting uitdraaid.
• De borstel beschikt over een blokkeerbeveiliging. Bij overdadige weerstand zal de borstel stoppen en automatisch de andere kant uitdraaien.
Een koe moet haar vacht kunnen onderhouden. Dit doet ze door zich te schuren aan obstakels in de wei of in de stal. Hierbij zal ze het meeste aandacht geven aan die plaatsen waar zij hinder ondervindt zoals het achterwerk en het hoofd. Ook de rug is gevoelig en geeft regelmatig aanleiding tot irritatie. Door zich te schuren gaat ze de gevolgen van het ongemak trachten te verzachten, echter niet verhelpen. Koeien met jeuk zijn onrustiger en storend voor de andere koeien in het koppel.

Specificaties

EAN Code 4018653187708
Artikelnummer MW-18770
Model CowCleaner Swing
Gewicht 80 kilogram
Afmeting 50 x 100 centimeter
Spanning 220 volt/50 hz
Montagehoogte 70 centimeter

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: CowCleaner Swing Koeborstel
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.